Verkoop onze producten in uw eigen winkel

Het meest assertieve keukenmerk op de markt

Eén week leveringsgarantie voor uw klant

Het meest gevulde keukenmerk van Europa

Ondersteuning voor keukenontwerptoepassingen

 1. Welkom in de wereld van ELECTRO & CUISINE - Bied uitmuntendheid in uw eigen winkel!

  1. Fabrikant van ons merk:

  2. Kies ELECTRO & CUISINE als uw favoriete leverancier van huishoudelijke apparaten. Als onze eigen merkfabrikanten bieden wij u producten van uitzonderlijke kwaliteit, ontworpen om uit te blinken en indruk te maken.

  3. Grote voorraad in België:

  4. Profiteer als wederverkoper van een bevoorrechte toegang tot onze enorme voorraad in België. Zorg ervoor dat u snel kunt inspelen op de vraag van uw klanten, doordat u altijd een groot assortiment beschikbaar heeft.

  5. Gegarandeerd de beste prijs:

  6. Met ELECTRO & CUISINE garandeert u uw klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt. Dankzij onze toewijding aan concurrerende prijzen kunt u uw marges maximaliseren en tegelijkertijd producten van hoge kwaliteit aan uw klanten leveren.

  7. Geen klantrisico:

  8. De kracht van onze producten minimaliseert elk risico op ontevredenheid bij de klant. Bied huishoudelijke apparaten aan die vertrouwen wekken, een sterke relatie opbouwen met uw klanten en uw reputatie versterken.

  9. Toepassing keukenontwerp:

  10. Verrijk de winkelervaring van uw klanten met onze speciale keukenontwerp-app. Het is gebruiksvriendelijk en stelt uw klanten in staat hun ideeën te visualiseren, waardoor hun betrokkenheid en tevredenheid wordt versterkt.

  11. Logo-aanpassing:

  12. Wij bieden de mogelijkheid om uw logo aan te passen met offertes met plannen en prijslijsten voor keukens. Deze personalisatie versterkt uw merkidentiteit en vereenvoudigt het communicatieproces met uw klanten.

  13. Gratis Academie:

  14. Profiteer als partner van onze gratis Academy om onze software onder de knie te krijgen. Leer hoe u nauwkeurige offertes kunt maken, uw activiteiten kunt optimaliseren en uitzonderlijke service aan uw klanten kunt bieden, waardoor uw expertise wordt versterkt.

  Sluit u als reseller aan bij de ELECTRO & CUISINE-familie en ontdek hoe onze toewijding aan uitmuntendheid uw bedrijf een boost kan geven. Bied uw klanten een uitzonderlijke selectie keukens aan, waardoor uw winkel de favoriete bestemming wordt voor kwaliteitsliefhebbers.